Kim jest John Burg?
John Burg to następca restauracji Yummie na poziomie +1 (obok TK Maxx). Nowa, należącą do spółki North Food sieć, które serwuje znakomite jakościowo burgery i steki z wołowiny Black Angus. Koncept lokalu jest w całości inspirowany Nową Zelandią - krainą czystych łąk, świeżego powietrza oraz przyjaznych, ale silnych ludzi. Jakość, która z tego wypływa jest wizytówką John Burg. „100% wołowiny w John Burg to najbardziej wołowa wołowina z krów rasy Black Angus”. Wizytówką restauracji jest również wyjątkowa oferta Open Formula która pozwala decydować klientowi o wyborze rodzaju i ilości dodatków obiadowych. Również obsługa kelnerska jest kwestią wolnej woli. W John Burg to klient decyduje, czy woli swobodę wyboru, którą daje Open Formula, czy komfort podania do stołu. Nie musi czekać na obsługę, aby uregulować rachunek – wystarczy, że na koniec podejdzie do kasy i wskaże numer stolika. Otwarcie Johna Burga już w środę, 24 września.
Nowa, większa Norwegia
Restauracja North Fish również zmienia swój wizerunek. Na początek powiększy swoją dotychczasową przestrzeń o powierzchnię sąsiedniego lokalu (Noodle w pudle). Po przebudowie oprócz nowego wyglądu lokal zyska większą witrynę i otwartą kuchnię. Większa strefa obsługi klienta pozwoli również przyśpieszyć proces obsługi. W nowej odsłonie już od 4 listopada. Nowy wystrój to w dalszym ciągu restauracja typu fast food z ofertą autorskich dań opartych na rybach i owocach morza z unikalnym systemem „Jesz ile chcesz”.
Troja w pełnej krasie
Również na listopad zaplanowano otwarcie nowego najemcy z branży gastronomicznej, który pojawi się w bezpośrednim sąsiedztwie Sushi Nigiri. Mowa o najlepszym, wielokrotnie nagradzanym koncepcie kuchni tureckiej w regionie. Popularny w Polsce kebab będzie tu tylko jednym z dań, lokal będzie oferował bowiem pełna ofertę dań kraju czterech mórz. To dobra informacja dla wszystkich miłośników kuchni orientalnej i świetne uzupełnienie oferty kulinarnej w Galerii Echo.
Tagi: