W Parku Handlowym Auchan Bielany swoje lokale otworzyło trzech nowych najemców: Martes Sport, Atelkom oraz restauracja Burger Bistro. Sklep sportowy Martes Sport został otwarty 2 kwietnia, restauracja Burger Bistro 16 kwietnia, a z usług Atelkom klienci mogą korzystać od początku marca. Za komercjalizację galerii handlowej Auchan Bielany odpowiada Immochan.
Park Handlowy Auchan Bielany powstał w 2003 roku i systematycznie rozwija swoją ofertę. W minionych tygodniach swoje lokale otworzyli kolejni najemcy.
Klienci Parku Handlowego doceniają naszą zróżnicowaną ofertę, dlatego staramy się, żeby do grona naszych najemców dołączały kolejne marki. Cieszymy się, że tej wiosny nasi klienci będą mieli do dyspozycji aż dwa nowe salony i restauracje
mówi Piotr Prokop menedżer ds. komercjalizacji w Immochan.
Obecnie klienci Parku Handlowego Auchan Bielany mogą korzystać oferty trzech sklepów z odzieżą i akcesoriami sportowymi. 2 kwietnia swój salon w Bielanach Wrocławskich otworzył Martes Sport. Osoby prowadzące aktywny tryb życia na powierzchni blisko 890 m kw. znajdą markową odzież, bieliznę termoaktywną, obuwie i akcesoria sportowe. Dodatkowo w ofercie sklepu dostępne są również torby i plecaki turystyczne, walizki oraz namioty.
Park Handlowy Auchan Bielany rozszerzył również ofertę dostępnych usług. Na początku marca swój salon otworzył Atelkom, oferujący szeroki wybór telefonów komórkowych i akcesoriów. Klienci mogą korzystać z jego usług w lokalu o powierzchni około 20 m kw. Salon oferuje również pogwarancyjny serwis telefonów GSM oraz usuwanie blokad sim-lock. Lokal w Parku Handlowym Auchan w Bielanach Wrocławskich jest 22 punktem tej marki w Polsce.
W strefie restauracyjnej Parku Handlowego Auchan Bielany działa obecnie dziewięciu najemców. W kwietniu dołączyła do nich restauracja Burger Bistro, która zajmuje lokal o powierzchni ponad 73 m kw. W jej ofercie znajduje się różnorodny wybór burgerów – w tym również wegetariańskich – steki w kilku stopniach wysmażenia oraz zupa chili con carne. Wszystkie dania są przygotowywane na oczach klientów na grillu opalanym drewnem dębowym.