Jamie Oliver – mistrz kulinarny o bezpretensjonalnej osobowości i receptach na doskonałą kuchnię, zdobył serca smakoszy na całym świecie. Teraz również w Polsce na 100 stronach magazynu czytelnicy znajdą przepisy wykreowane na podstawie kuchni z całego świata, z uwzględnieniem naturalnych, sezonowych i dostępnych w polskich sklepach składników. To proste, oryginalne i pyszne przepisy, które każdy może z łatwością wykorzystać w swojej kuchni i popisać się spektakularnym efektem. W pierwszym numerze tematem głównym będzie grillowanie.
-
Współpraca z wydawnictwem Marquard Media Polska przy wprowadzeniu nowego magazynu kulinarnego na polski rynek, kreowanego przez wybitną postać w świecie kulinarnym – człowieka, który kieruje się podobną misją do naszej firmy tj. promocja naturalnych produktów – została od razu przyjęta przez nas z entuzjazmem – mówi Sławomir Chłoń, prezes zarządu Organic Farma Zdrowia S.A.
Z przyjemnością przekażemy naszym klientom pierwszy numer magazynu, który z pewnością przyczyni się do kreowania szerszej świadomości kulinarnej i nowych smaków naszych Klientów - dodaje Sławomir Chłoń.
Magazyn „Jamie” (dwumiesięcznik) dotychczas wydawany, poza Wielką Brytanią, w 12 krajach świata, a dostępny w 45 krajach przyciąga zainteresowanie zarówno kobiet jak i mężczyzn. Pilotażowe wydanie będzie dostępne w sieci sklepów Organic Farma Zdrowia (w tym w sklepach Organic Farma Zdrowia, Tradycyjne Jadło, Organic Zielone Oko i Wega) na terenie całego kraju oraz przez sklep online organic24.pl. Kolejny numer będzie dostępny w najlepszych punktach sprzedaży.
Tagi: