Połączenie tradycji z nowoczesnością – tak w skrócie można opisać kolejnego najemcę powierzchni Millenium Hall, markę Bacówka. Zlokalizowany na poziomie 0 sklep zajmie ponad 65 mkw. powierzchni i zaoferuje tradycyjne, ekologiczne produkty spożywcze.
W swojej ofercie Bacówka posiada m.in. wędliny bez konserwantów z
własnej masarni znajdującej się na Pogórzu Lipnickim. Firma korzysta
tylko ze sprawdzonych dostawców, którzy prowadzą hodowlę w sposób tradycyjny w warunkach niefermowych.
Wszystkie produkty są
przygotowywane według starych, sprawdzonych receptur. Wyroby Bacówki
nie są w sztuczny sposób poddawane żadnym procesom wspomagającym
wydajność.
Bacówka w Millenium Hall zaoferuje również świeżo pieczone mięsa,
wyroby garmażeryjne - ręcznie lepione pierogi, krokiety, gołąbki,
ciasta z domowego wypieku i wszystko to, co na tradycyjnym, polskim
stole znaleźć się powinno.
Firma szczyci się bogatym asortymentem
przetworów z babcinej spiżarni - konfitur, syropów, herbat, a także
produktów ekologicznych, które nie są genetycznie modyfikowane i
pochodzą z upraw nienawożonych chemikaliami. Każdy, kto ceni sobie
tradycję, kto ma dość niezdrowego jedzenia i sztucznych konserwantów
znajdzie tutaj coś dla siebie.
- Nasza obecność w Millenium Hall to połączenie tradycji z
nowoczesnością. Po dobry produkt już nie trzeba jechać daleko, nie
musimy mieć znajomych czy rodziny na wsi – komentuje Wioleta
Grzybowska, właściciel sklepu Bacówka.
Otwarcie Millenium Hall zaplanowane jest na październik 2011 roku.
Skorzystaj z wyszukiwarki i znajdź więcej informacji o centrach handlowych w budowie
Tagi: