W dniach od 11 do 14 maja Tulipan zaprasza na wiosenną edycję Jarmarku Regionalnego. Po raz kolejny do łódzkiego centrum handlowego zawitają stoiska m.in. z ekologiczną i zdrową żywnością.
Od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie, na jarmarcznych stoiskach klienci Tulipana będą mieli okazję nabyć nieprzetworzone i naturalne produkty żywnościowe, wytwarzane według tradycyjnych metod. Pojawią się również chleby wypiekane na naturalnym zakwasie, miody z przydomowych pasiek oraz kiełbasy idealne na grilla. Będzie to szansa na zakup wędlin z Podlasia, serów z Białego Dunajca i oryginalnych oscypków. Dla miłośników słodkości pojawią się również przywodzące na myśl epokę PRL-u - krówki, kolorowe żelki czy chałwa na wagę w różnych smakach.
Smakołyki sprzedawane podczas naszych jarmarków cieszą się niesłabnącą popularnością. Klienci docenili jakość dostępnych produktów i chętnie uzupełniają nimi swoje koszyki
– zachęca do odwiedzenia stoisk wystawców Katarzyna Woźniak, Dyrektor Centrum Handlowego Tulipan.
Jarmark Regionalny w Tulipanie odbędzie się w dniach od 11 do 14 maja w godzinach otwarcia Centrum. Więcej informacji: www.chtulipan.pl