Od dziś Pasaż Łódzki zaprasza wszystkich smakoszy. Podczas targów regionalnych będziemy udowadniać łodzianom, że produkty tworzone według tradycyjnych recept są po prostu smaczne. „Apetyt na zdrowie" to odpowiedź dla tych, którzy cenią zdrową i pozbawioną konserwantów żywność.
Najbliższa edycja targów regionalnych „Apetyt na zdrowie” rozpocznie się w czwartek, 5 maja i potrwa do niedzieli, 8 maja. Na stoiskach będzie można zaopatrzyć się w tradycyjne wyroby charakterystyczne dla poszczególnych regionów Polski, takie jak: staropolskie wędliny, chleby na zakwasie, serki góralskie czy owoce suszone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Osoby ceniące nie tylko smak, ale też jakość użytych produktów, będą miały okazję skosztować wyrobów, które nie są dostępne w regularnej sprzedaży.
Stoiska z regionalną żywnością staną naprzeciwko sklepu TK Maxx, obok Foodmax Cafe. Zakupy będzie można robić w godzinach otwarcia centrum, od czwartku do soboty w godzinach od 9:00 do 21:00, a w niedzielę od 10:00 do 19:00. To już piąta edycja targów „Apetyt na zdrowie” w Pasażu Łódzkim.
Tagi: