Czerwcowa odsłona Jarmarku Produktów Regionalnych w Blue City zachwyci mnogością stoisk i produktów. I zaostrzy apetyt na letnie grillowanie. W przedostatni weekend czerwca będzie można zaopatrzyć się tu w przepyszne wędliny, sery, pieczywo, a także miody z najlepszych polskich pasiek.
Stoiska ze zdrową żywnością rozstawią się wokół fontanny w Blue City w pierwszy dzień lata, czyli 22 czerwca i postoją do końca weekendu. Tym samym otworzą oficjalnie sezon na letnie grillowanie. Będzie – jak co miesiąc w tym miejscu – ogromny wybór wędlin, mięs i kiełbas, idealnych na grilla, bo smacznych, dobrze przyprawionych, pochodzących z najlepszych polskich gospodarstw. Będą też nalewki i nieocenione pieczywa, także zza wschodniej granicy. Do tego będzie można zaopatrzyć się w smakowite sery i dodatki na niespieszne letnie śniadania. Swoje miody z kolei zaprezentują właściciele pasiek.
Zobacz więcej informacji o Blue City
Zobacz sklepy w Blue City
Tagi: