Na rok 2013 CH Batory zapowiada modernizację i nowych najemców

Redakcja Galeriehandlowe.pl

redakcja@galeriehandlowe.pl

2013-01-11 | 16:06
W gdyńskim Centrum Handlowym Batory rok 2012 upłynął pod hasłem Zmieniamy się dla Ciebie. Zmiany dotyczyły głównie procesu przekształceń struktury najemców centrum. W ramach rekomercjalizacji otworzyło się 8 nowych najemców, renegocjowano i przedłużono umowy najmu z 5 podmiotami, a 3 najemców przeszło istotne zmiany powiększając swoją powierzchnię. Zmiany objęły łącznie ok. 40% powierzchni najmu w obiekcie.
Wśród nowych najemców pojawiły się takie marki jak Bomi Smak Tradycji, czyli znany na Pomorzu operator spożywczy, teraz w nowej odsłonie, Centrum Medyczne Polmed, Zoo Karina markety zoologiczne, Planet Outdoor, sklep firmowy Ziaja, Mister Minit, Nail Cafe, gdzie przy filiżance kawy można skorzystać z usług kosmetycznych oraz sklep ze zdrową żywnością I love Organic.
Swoją powierzchnię powiększyli: drogeria Rossmann, Cukiernia Adam Sowa oraz klub Active Fitness, który zmieniając lokalizację w  Centrum, dodatkowo wprowadził ofertę dla panów. Umowy najmu przedłużono z Bankiem Zachodnim WBK, salonem bielizny Esotiq, Kwiaciarnią Zuzanna, biurem podróży Ars Tour oraz z Ergo Hestią. Lokal kwiaciarni został z tej okazji odświeżony przez najemcę.
- Wszystkie zmiany mają na celu wzmocnienie oferty CH Batory. Z myślą o kliencie stawiamy na różnorodność oraz znane marki – mówi Aneta Składanowska, główny menedżer ds. Najmu firmy Pomorze Inwestment, która jest właścicielem centrum.
W obecnym roku proces zmian w strukturze najemców będzie kontynuowany. Przykładowo już w lutym nastąpi otwarcie perfumerii Marionnaud w nowej odsłonie. Natomiast na przełomie marca i kwietnia, najemców odzieżowych w obiekcie zasili marka Grey Wolf, skierowana do kobiet łączących elegancję z wygodą. Rok 2013 będzie to także czas wielu ciekawych imprez oraz akcji kulturalno – edukacyjnych w obiekcie, które z pewnością umilą klientom czas pomiędzy zakupami.
Właściciel centrum zapowiada kolejne zmiany, których następnym etapem będzie modernizacja obiektu. - Generalna zmiana wystroju wnętrza, identyfikacji wewnętrznej i zewnętrznej, oświetlenia, remont toalet, itp. mają na celu utrwalenie istotnego miejsca Batorego na mapie handlowo-usługowej Gdyni, jako miejsca szybkich, codziennych ale i komfortowych zakupów, korzystania z usług oraz miejsca spotkań nie tylko dla mieszkańców, ale także dla odwiedzających miasto turystów – zapowiada prezes zarządu Pomorze Inwestment, Marcin Laskowski.
Tagi:
Oceń artykuł:

Czas trwania wydarzenia: od 2012-12-08 do 2012-12-09

Zobacz także

Na rok 2013 CH Batory zapowiada modernizację i nowych najemców

Polityka Prywatności
  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  5. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  6. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  7. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  8. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
  9. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  10. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  11. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  12. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  13. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  14. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  15. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  16. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  17. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.