Ekologiczny biurowiec Green Horizon Skanskiej jest kolejnym miejscem w Łodzi, w którym działa restauracja Subway. To trzeci lokal marki w mieście, a drugi w Polsce w formacie Subway Cafe, w którym obok sztandarowego produktu marki – sandwiczy, oferowana jest kawa oraz wyroby piekarnicze.
Łódzki lokal Subway zajmuje ok 110 mkw. na parterze nowoczesnego, zielonego biurowca przy ulicy Pomorskiej 106. To trzecia – po Manufakturze i ulicy Piotrkowskiej, lokalizacja marki w Łodzi. Jej obecność w centrach biurowych jest naturalnym kierunkiem rozwoju marki.
-
Franczyzobiorcy Subway chętnie otwierają swoje lokale w lokalizacjach skupiających w jednym miejscu wiele firm. Subway ze swoją ofertą trafia w potrzeby ludzi, pracujących stacjonarnie, którzy w krótkim czasie chcą zjeść pożywny, zróżnicowany posiłek - mówi Paulina Patelka, agent rozwoju marki.
Restauracja w formacie Subway Cafe jest zaprojektowana tak, by umożliwić klientom szybkie i wygodne zakupy. W ofercie łódzkiego lokalu obok amerykańskich sandwiczy znajdą się także śniadania, większy niż standardowo wybór słodkich wypieków, sałatki oraz napoje, w tym kawa fair trade. W okresie wiosenno-letnim klienci będą mogli skorzystać także z oferty kaw mrożonych. Lokal Subway Green Horizon otwarta jest w dni powszednie od godz. 8:00 do 20:00, a w weekend od 10.00 do 18.00.
Sztandarowy produkt marki, sandwicze, przygotowywane są na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Subway Sandwich Artist przyrządza je, korzystając z różnorodnej oferty codziennie wypiekanych chlebów, ma także do dyspozycji duży wybór mięs, produktów wegetariańskich, świeżych warzyw, a także wyjątkowych sosów. Ilość możliwych do przygotowania kombinacji przekracza 900 milionów.
Tagi: