Sposób na szybkiego grilla
Świeże warzywa,
chrupiący chleb i soczysty kurczak w oryginalnym amerykańskim sosie
składające się na sandwicza Kurczak Barbeque zadowoli wszystkich
smakoszy spragnionych wiosny i niezobowiązującego nastroju grilowania.
Wartościowy odżywczo, niesztampowy sub ma z jednej strony dostarczyć
energii do działania, z drugiej przywołać skojarzenia z radosnymi
chwilami spędzonymi na powietrzu w pozytywnym towarzystwie. Ci, którzy
nie mają pod ręką prawdziwego grilla, a są miłośnikami selfie, mogą w
resturacjach sfotografować się na tle sielankowego cardboardu.
Śniadanie o każdej porze
Zarówno
ranne ptaszki, jak i nocne marki, które przyjdą na śniadanie do
restauracji Subway, o każdej porze będą mogły poczuć beztroską aurę
wiosennego pikniku na kocu w kratkę. Promowany sandwicz Western
Breakfast jako jedyny w menu dostępny jest przez cały dzień (pozostałe
suby śniadaniowe podawane są do godziny 11.00).
Sandwicz Western
Breakfast jest skomponowany tak, aby z powodzeniem sprawdził się jako
pożywne śniadanie. W chrupiącym pieczywie znajduje się świeża szynka,
ciepły omlet i soczyste warzywa. Sok pomarańczowy dopełnia zestaw o
solidną porcję witaminy C (można go jednak zamienić na kawę lub
herbatę). Takie śniadanie (podczas promocji dostępne w cenie 7,95 zł za
zestaw) jest świetną propozycją dla każdego, kto chce zaczynać dzień z
radością i energią.
Swoją ofertę marka Subway kieruje do
osób lubiących dynamiczny, radosny styl życia, który znajduje swoje
odzwierciedlenie w ich wyborach dotyczących jedzenia. Kampania „Subway.
Tu się grilluje!” oraz promocja Western Breakfast są dostępne do 28
czerwca br.
Marka Subway powstała w 1965 r., w USA w stanie
Connecticut. Restauracje sieci słyną z amerykańskich sandwiczy
przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze
komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym
pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym
globie. Dziś sieć Subway liczy prawie 44.000 restauracji w 110 krajach i
jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja
Subway w Polsce powstała w 2000 r. w Warszawie, w okolicy Giełdy
Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy prawie 100 punktów w całym
kraju, z kolejnymi 10 w budowie.