Nie od dzisiaj wiadomo, że tradycyjne wyroby, kupowane bezpośrednio od producentów są nie tylko zdrowsze, ale i… smaczniejsze. Już 14 kwietnia 2016 r. rusza kwietniowa edycja targów regionalnych „Apetyt na zdrowie” w Pasażu Łódzkim.
W czwartek, 14 kwietnia, w Pasażu Łódzkim rozpoczną się targi regionalne „Apetyt na zdrowie”. Wydarzenie cieszy się dużą popularnością wśród klientów Pasażu Łódzkiego. Zakupy na stoiskach będzie można robić do niedzieli, 17 kwietnia. Na targach klienci będą mogli zakupić tradycyjne wyroby z całej Polski. Na gości Pasażu Łódzkiego czekać będą staropolskie wędliny, chleby na zakwasie, ryby z serami w ziołach oraz serki góralskie. Zdrowa słodycz? Mamy odpowiedź: suszone owoce pochodzące z całego świata oraz przepyszna i sycąca chałwa.
Trend na zdrowe odżywianie nie słabnie. Smaczna, zdrowa żywność, produkowana bez użycia sztucznych barwników i konserwantów jest coraz częściej doceniana i poszukiwana przez nabywców. Co więcej, Polacy od zawsze doceniali tradycyjny smak. Niesłabnąca popularność targów regionalnych jest tego najlepszy dowodem.
Stoiska z regionalną żywnością staną naprzeciwko sklepu TK Maxx, obok Igloo Caffe. Zakupy będzie można robić w godzinach otwarcia centrum, od czwartku do soboty w godzinach od 9:00 do 21:00, a w niedzielę od 10:00 do 19:00. To już czwarta edycja targów „Apetyt na zdrowie” w Pasażu Łódzkim.
Tagi: