Od czwartku 10 marca w Pasażu Łódzkim będzie aromatycznie, smacznie i zdrowo. A to dzięki trzeciej już edycji targów regionalnych „Apetyt na zdrowie”. Do niedzieli, 13 marca, goście centrum handlowego będą mogli zakupić dobrej jakości wyroby charakterystyczne dla regionów Polski. Cieszące się popularnością wydarzenie na stałe zagości w Pasażu Łódzkim. W tym roku stoiska będą powracały ze swoją ofertą co miesiąc.
III edycja targów regionalnych „Apetyt na zdrowie” rozpocznie się w czwartek, 10 marca i potrwa do niedzieli, 13 marca 2016 roku. Przez cztery dni na stoiskach pojawią się produkty, które nie są dostępne w regularnej sprzedaży. To wyroby charakterystyczne dla różnych części kraju, oferowane przez producentów, którzy przykładają najwyższą wagę do jakości i pochodzenia składników. W ofercie znajdą się między innymi staropolskie wędliny i chleby na zakwasie. Dla osób lubiących słodkości także będzie coś zdrowego: suszone owoce z całego świata, miody z polskich pasiek oraz aromatyczne pierniki.
Wydarzenie cieszy się dużą popularnością wśród mieszkańców Łodzi i regionu, dlatego na stałe wpisze się w kalendarz wydarzeń w Pasażu Łódzkim. –
Dokładamy wszelkich starań by dla naszych klientów przygotować atrakcyjną ofertę. Stale obserwujemy zmieniające się potrzeby i zainteresowania gości Pasażu Łódzkiego i dążymy do tego, aby nasza propozycja była ciekawa i realizowała je w jak największym stopniu. Widząc duże zainteresowanie targami regionalnymi postanowiliśmy na stałe włączyć je w plan wydarzeń na ten rok. Stoiska będą dostępne dla gości centrum handlowego co miesiąc – mówi Anna Mrzewa, dyrektor CH Pasaż Łódzki.
Stoiska z regionalną żywnością staną naprzeciwko sklepu TK Maxx, obok Igloo Caffe. Zakupy będzie można robić w godzinach otwarcia centrum, od czwartku do soboty w godzinach od 9:00 do 21:00, a w niedzielę od 10:00 do 19:00. To trzecia edycja targów „Apetyt na zdrowie” w Pasażu Łódzkim.
Tagi: