We wtorek 13 czerwca w Pasażu Łódzkim, przy jednym z głównych wejść, została otwarta piekarnio-cukiernia pod szyldem „Z Pieca Rodem”.
Piekarnie i cukiernie „Z Pieca Rodem” słyną w całym regionie łódzkim z tradycyjnych form wypieku chleba i bułek. Od wielu lat firma opiera swoją produkcję na sprawdzonych recepturach i najświeższych składnikach. Zarówno pieczywo jak i słodkości „Z Pieca Rodem” cieszą się dużą popularnością wśród mieszkańców Łodzi i okolic.
„Z Pieca Rodem” swój sukces zbudowało na doskonałej jakości produktów, których wyróżnikiem jest wypiek pieczywa z ciasta niemrożonego. Gwarantuje to doskonały smak i aromat, pieczywo jest dłużej świeże i zdrowsze.
Pasaż Łódzki zaprasza do nowego lokalu „Z Pieca Rodem” po szeroką gamę tradycyjnych wyrobów piekarni i cukierni oraz dostępnych na miejscu aromatycznych kaw i ciast.