Aromatyczne schabowe, soczyste devolaje, łódzka zalewajka ze sznytką, pierogi wytrawne i słodkie – to tylko wycinek menu nowej restauracji, która w lutym pojawiła się w food courcie łódzkiego centrum handlowo-rozrywkowego Sukcesja. Wzrok gości przyciągają nie tylko pyszne dania kuchni polskiej, ale i jasne, przestronne i nowoczesne wnętrze, które wyróżnia się spośród innych lokali. Głównym założeniem nowej aranżacji było stworzenie przestrzeni pobudzającej apetyt i kolejnego miejsca spójnego z wizerunkiem sieci bistro Rajskiego Jadła.
Rajskie Jadło, którego znakiem rozpoznawczym są domowe, sycące obiady w przystępnych cenach #jakumamy dołączyło do grona najemców Sukcesji, łódzkiej galerii zlokalizowanej przy Alei Politechniki 1. Poszerzyło tym samym ofertę food courtu o klasyczne dania kuchni polskiej. Inwestycja okazała się przysłowiowym „strzałem w dziesiątkę”
– Jesteśmy bardzo zadowoleni z debiutu w Sukcesji. Zarówno frekwencja, jak i obroty są powyżej naszych oczekiwań
– informuje Konrad Podkówka z Rajskiego Jadła.
Ale Rajskie Jadło w Sukcesji wyróżnia się nie tylko ofertą. Uwagę gości zwraca przede wszystkim ogromna deska z logo Rajskiego Jadła, która jest nieodłącznym elementem wystroju każdego bistro tej łódzkiej sieci – Jest to nasz punkt rozpoznawczy, który nie tylko pozwala odróżnić nas od innych lokali, ale również jest gwarantem pysznego, polskiego i tradycyjnego jedzenia – dodaje.
Wnętrze Rajskiego Jadła w Sukcesji jest spójne z innymi bistro tej sieci. Jasne i przestronne wnętrze zwraca uwagę już od wejścia. Dodatkowo biel przełamuje szarość, które zawsze wspólnie świetnie się komponują. Wykorzystano także ścianę szczytową lokalu, która otrzymała ciekawą aranżację, składającą się z projektów przypinek Rajskiego Jadła, m.in. z napisami #kochampierogi, czy nawiązujących do tradycyjnej, łódzkiej zalewajki.
Rajskie Jadło w Sukcesji zajęło narożny lokal w food courcie, obok Burger Kinga, a naprzeciwko sklepu Sinsay. To już 7. lokal tej działającej od 16 lat łódzkiej sieci. Od pierwszych dni działania goście Sukcesji przekonują się, że prężny rozwój Rajskiego Jadła nie jest dziełem przypadku.
Całość liczy aż 110m2 – taka przestrzeń umożliwia nie tylko swobodną obsługę, ale daje także bardzo dobrze zagospodarowane zaplecze, pozwalające na przygotowanie wszystkich dań od podstaw, gdyż Rajskie Jadło nie korzysta z półproduktów.
Ze względu na bliskość kampusu Politechniki Łódzkiej, właściciele planują też szereg akcji promocyjnych skierowanych do studentów.