SPAR Polska po raz kolejny wydaje własny magazyn content marketingowy „Ze Smakiem”. Publikowany dwa razy do roku w formie tradycyjnej (dostępny dla wszystkich klientów sieci bezpłatnie) i elektronicznej periodyk jest połączeniem kulinarnych inspiracji oraz treści lifestylowych i poradnikowych.
Najnowsze zimowe wydanie magazynu „Ze Smakiem” poświęcone jest głównie zbliżającym się Świętom Bożego Narodzenia, można w nim znaleźć ponad 20 przepisów na aromatyczne, świąteczne dania z produktami dostępnymi w sklepach SPAR, w tym polecaną zdrową alternatywę od pani Emilii, franczyzobiorczyni sieci oraz pyzy z blogu kulinarnego EUROSPAR Cieszyn. Dwukrotny mistrz olimpijski, Tomasz Majewski, opowiada dlaczego kibicowanie lekkoatletyce jest trudniejsze. Zgodnie z aktualnymi trendami, SPAR zachęca także do przygotowania dekoracji świątecznych w duchu zero waste.
W każdym numerze czytelnicy znaleźć mogą sprawdzone przepisy, podpowiedzi jak aktywnie i zdrowo spędzać wolny czas oraz inspirujące wywiady czy informacje o ciekawych miejscach i nietuzinkowych osobach. Najnowszy numer „Ze Smakiem” dostępny jest od 29 listopada w sklepach SPAR oraz w formie elektronicznej na stronie internetowej www.spar.pl.