Wszystkich miłośników zdrowego i dobrego jedzenia, ceniących sobie wysoką jakość produktów, centrum handlowe Sarni Stok zaprasza na kolejną w tym roku edycję Targów Produktów Regionalnych, która odbędzie się w dniach 13 – 15 lutego br.
Targi Produktów Regionalnych organizowane są regularnie od 2007 roku zyskując coraz większą rzeszę zwolenników. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących zarówno smak, jak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy i przyprawy.
Po raz pierwszy na targach będzie można zakupić soki tłoczone bezpośrednio od Tłoczni Soków Pawła Dobrosz oraz pyszne wędliny z Małej Masarni z Brzeszcz.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00. Natomiast przed Świętami Wielkanocnymi oraz Bożego Narodzenia trwają prawie tydzień.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2015:
13-15 lutego
13-15 marca
30 marca -03 kwietnia
8-10 maja
12-14 czerwca
10-12 lipca
07-09 sierpnia
12-14 września
10-12 października
14-16 listopada
19-23 grudnia
Tagi: