Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących zarówno smak, jak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy, przyprawy.
CH Sarni Stok zaprasza wszystkich miłośników dobrego jedzenia,ceniących sobie wysoką jakość produktów.
Po raz pierwszy na targach pojawi się producent wyrobów regionalnych z Trójwsi Beskidzkiej. Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00. Natomiast w Święta Wielkanocne oraz Bożego Narodzenia trwają cały tydzień.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2014:
14-16 listopada
19-23 grudnia
Tagi: