Przez kilka lat ich trwania zdobyły rzeszę zwolenników, która stale się powiększa. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących smak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy, soki wytłaczane na zimno, wódki regionalne oraz produkty garmażeryjne.
Po raz pierwszy pojawi się na targach producent pomidorów i ogórków.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00. Natomiast w Święta Wielkanocne oraz Bożego Narodzenia trwają cały tydzień.
Tagi: