Pasibus to kultowa sieć burgerowni, której znakiem rozpoznawczym są burgery o wyrazistym smaku, przyprawiane według autorskiej receptury oraz z odważnymi połączeniami dodatków. Twórcy marki rozpoczęli swoją gastronomiczną przygodę od foodtrucka we Wrocławiu, a teraz zapraszają do swojej 29. restauracji, która znajduje się w nowo otwartej, nowoczesnej zielonej przestrzeni na warszawskiej Woli – w Ogrodach Urlicha.
Na gości odwiedzających nowy lokal marki w Warszawie będzie czekać klasyczne menu sieci, w tym mięsne klasyki: Bebek Junior czy Chorizard. Dla miłośników kuchni roślinnej oraz dla osób, które nie chcą na stałe rozstawać się z mięsem, ale mają ochotę czasami zjeść coś wegańskiego, Pasibus przygotował m.in. burgera Standard Vegan z autorskim kotletem warzywnym z wegańskimi wersjami majonezu oraz sera cheddar. Dodatkowo, w Pasibusie we wszystkich burgerach można bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (całkowicie wegetariańskiego, smażonego osobno), smażony ser przygotowany według autorskiej receptury lub kurczaka. Od niedawna klienci sieci mogą też wybrać rodzaj bułki – pszenną lub maślaną. W menu znajdują się również Włapy, czyli popularne wrapy w smakach nawiązujących do klasycznych burgerów Pasibusa, a także Pasi Frytki, Pasi Bataty, Pasi Lemoniada, kulki serowe oraz autorskie sosy.
Nowa restauracja sieci – Pasibus Ogrody Urlicha powstała w zrewitalizowanych XIX-wiecznych szklarniach, w których kiedyś uprawiano egzotyczne owoce. Teraz w budynku znajdują się różnorodne koncepty gastronomiczne oraz przestrzeń rekreacyjna stanowiąca miejsce do wspólnego spędzania czasu z rodziną i znajomymi.
Lokal będzie czynny codziennie – od poniedziałku do soboty w godz. 10:00 - 22:00, a w niedziele 10:00 – 20:00. Oprócz tego od poniedziałku, 17 października br. z restauracji będzie można zamawiać jedzenie z dowozem poprzez portal www.pasidostawa.pl, a także poprzez aplikacje i systemy zewnętrznych partnerów.