Wszystkich miłośników zdrowego i dobrego jedzenia oraz ręcznie robionych produktów regionalnych, ceniących sobie wysoką jakość produktów, CH Sarni Stok zaprasza na drugą w tym roku edycję Targów Produktów Regionalnych, która odbędzie się w dn. 5 - 7 lutego br.
Targi Produktów Regionalnych organizowane są regularnie od 2007 roku zyskując coraz większą rzeszę zwolenników. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących zarówno smak, jak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, wędzone ryby, oscypki, kawy, wina oraz rękodzieło artystyczne – koronka koniakowska, obrusy, firany itp.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca, w godzinach otwarcia Centrum. W najbliższy piątek i sobotę Targi odbędą się w godzinach od 9:00 do 21:00, a w niedzielę od 10:00 do 20:00.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2016
21-25 marca
8-10 kwietnia
6-8 maja
10-12 czerwca
8-10 lipca
12-14 sierpnia
9-11 września
14-16 października
18-20 listopada
17-23 grudnia
Tagi: